top of page

Življenjepis

Rodila sem se 2.7.1957 v Celju. Maturirala sem na Bežigrajski gimnaziji v Ljubljani. Diplomirala sem na Biotehniški fakulteti smer  Biologija Univerze v Ljubljani.

 

Sem licencirana učiteljica TAO WOMAN LIFTING by Savina Atai in Mantak Chia. Pomagam ženskam pri prepoznavanju energijskih in psihofizičnih neravnovesij in jih učim tehnik za uravnovešanje telesa in duha.

to sem jaz.

IMG_20201129_162050.jpg

Moja izobrazba

Izšolala sem se na šoli za bioterapevte, ki jo je ustanovil Marjan Ogorevc . V okviru šole sem se usposobila za izvajanje različnih metod:

Kvantna osebnostna rast- pri Tadeju Pretnerju, pri kateri kliente učim energijskih povezav in prestopanja v drugo vibracijo.

Bioterapija s diagnostiko in čiščenjem čaker,  ki energetsko ojača telo in pripomore k boljšemu pretoku energije in samozdravljenju.

Karmična diagnostika- pri Marjanu Ogorevcu,  s katero se klienti lažje soočajo s travmami in jih procesirajo.

Reiki – pri Bebi Splichal-  način za energisjko polnjenje telesa in prenos energije na daljavo.

Osnove kitajske medicine-  pri dr. Mileni Plut Podvršič

Dodatno sem se usposobila še za:

Akupresuro pri dr.Mileni Plut Podvršič s katero se da ublažiti stanja depresije, anksioznosti, slabe samopodobe, fizičnih bolečin, podpora pri vzdrževanju abstinence.

Regresoterapijo pri Bebi Splichal.

Access bars pri Jani Janiszewski.

Mountain Sunset

Imam 15 let izkušenj pri delu z ljudmi. Moj pristop je holističen, človeka obravnavam kot celoto.

Na osnovi pridobljenih znanj in licenc sem oblikovala edinstven program, s katerim zelo uspešno pomagam pri ozaveščanju podzavestnih prepričanj in spremembi miselnih vzorcev.

Učim tehnike in uporabna orodja za delo na sebi, ki nam pomagajo pri soočanju s travmami, težavami in stresnimi situacijami in nam omogočajo konstantno osebno rast.

bottom of page