top of page

Delavnica

IZDELAJ SI SVOJO VIZIJO

13. in 20. april

Who Are We

Z veseljem sporočamo, da nadaljujemo z delavnicami. Naslednjo delavnico Izdelaj si svojo vizijo, bomo organizirali v aprilu.

Končno prihaja pomlad, narava se prebuja, okoli nas je vedno več  sveže, mlade zelene barve. V ritmu narave se prebuja tudi naše telo. Zelena je barva jeter in elementa lesa. Tako kot les spomladi potrebuje energijo za svojo rast, tako jo potrebujejo tudi naša jetra. Največji filter v našem telesu so in potrebujejo veliko moči in podpore. Sedaj je pravi čas, da jim pomagamo. Prečistiti jih moramo fizično in energijsko.  Oslabela, zamaščena in zamašena jetra nam jemljejo fokus, nimamo moči, da bi zbrali misli in se osredotočili na naše plane in cilje. Prav tako je znak oslabelih jeter nabiranje maščobe okoli pasu. Pomlad je, do poletja bi želeli shujšati, pa nikakor ne gre. Tudi ne bo šlo, če ne bomo prvo poskrbeli za svoja jetra. Povezana so tudi z očmi, slabovidnostjo, motnim vidom, za katerega zjutraj potrebujemo čas, da se nam izostri. Brez aktiviranih oči ne vidimo dobro in to velja za fizični vid in za našo vizijo, ki je razpršena, neorganizirana. Že sama vizija- do poletja shujšati, nam predstavlja problem, kaj šele resnejši plani in njihova uresničitev.

Dobro je poznati, kako naše telo deluje in vzroke za težave. To znanje nam pomaga, da lažje vztrajamo v delu na sebi, fizično in energijsko. Samo znanje delo in vztrajnost sta tista, ki nas zagotovo pripeljeta do želenih rezultatov.

Želimo ti pri tem pomagati in te naučiti, kaj jesti in kdaj, kako si pomagati s prehranskimi dodatki, kakšne vaje, energijske in fizične lahko uporabljaš. Naučili te bom pravilno dihati za podporo jeter in vajo joge obraza, s katero boš močno aktivirala svoje tretje oko. To ti bo izostrilo misli in lahko si boš uresničila svoje sanje in izdelala vizijo.

jskkddr

Program delavnice

1. DEL (13. 4., od 19. do 21. ure)

ZAKAJ SE MOJE ŽELJE NE URESNIČIJO?

Na delavnici si bomo odgovorili na vprašanja in se učili spremeniti negativna prepričanja:

 • Kakšni so vzroki za moja napačna prepričanja?

 • Kako se soočimo s svojimi  podzavestnimi prepričanji, da si ne zaslužimo in da  ne zmoremo uresničevati svojih želja?

 • Zakaj nimam jasne vizije?

 • Zakaj ne uspem shujšati?

 • Kako prepoznati svoje želje in sanje ?

 • Zakaj ne verjamem da se moje želje in sanje lahko uresničijo?

 • Kaj je manifestacija in kako z njo uresničimo svoje sanje?

 • Meditacija za spuščanje jeze in vseh zamer in čiščenje negativnih prepričanj

2. DEL (20. 4., od 19. do 21. ure)

NEČISTA JETRA- ZAMAŠČENO TELO

 • Dnevna , mesečna in letna bioritemska ura za krepitev notranjih organov, ki nam pomagajo manifestirati in uresničiti svoje sanje

 • Emocionalna medicina s katero odkrivamo negativna čustva, ki nam potencirajo jezo in razpršijo misli

 • Kako negujemo telo in si pomagamo očistiti jetra in izboljšati vid

 • Prehrana za detox in hujšanje

 • Živila in dodatki, ki podpirajo naš element lesa in naša jetra in oči

 • Dihalne vaje za čiščenje jeter in izdelavo vizije

 • Vaje za obraz za zdravje in pomlajevanje.

 • Vaje za telo s katerimi bomo podprli  svoja jetra in izboljšali vid in fokus in skrbeli za svoje zdravje.

Kotizacija in prijava

Kotizacija za delavnico "Izdelaj si svojo vizijo"  znaša 100 eur. ​

20% popusta: v primeru zgodnje prijave do 11. 4. 2022 (80 eur)

30% popusta: v primeru prijave v paru ali skupini (70 eur)

30% popusta za udeležence preteklih delavnic (70 eur)

Na kratko o meni

Sem Vlasta, izkušena, licencirana terapevtka s 15. leti izkušenj  na področju prepoznavanja podzavestnih energijskih zapisov, prepričanj in travm. 

 

Po izobrazbi sem univ.dipl.biolog, licencirana učiteljica TAO WOMAN LIFTING by Savina Atai in Mantak Chia, izšolan terapevt bioterapevt, terapevt kvantne osebnostne rasti, karmične diagnostike, reikija, osnove kitajske medicine z akupresuro, regresoterapevt, access bars terapevt

 

Ljudem pomagam,  da zmorejo in znajo narediti  velike spremembe v svojem življenju. Delavnice in predavanja organiziram z namenom, da bom vse svoje izkušnje in znanja  prenesla na čim večje število ljudi . V času, v katerem živimo, je to res nujno potrebno.

Neravnovesje v našem telesu se prvo odraža na psihi, pozneje pa tudi na fizičnem telesu v obliki različnih bolezni.

Delo na sebi zahteva  delo na zavestnem in podzavestnem umu. Potrebno je upoštevati celotno telo in vse občutke, in jih pravilno prepoznati.  To je izjemno težko, ker je 95% zapisov, informacij, shranjenih v našem podzavestnem umu.

Skozi vsa leta učenja in dela sem izdelala zelo učinkovita orodja in tehnike, s katerimi si pomagamo ozaveščati in prepoznavati travme, blokade in zapise nizkih vibracij in jih nadomeščati z novimi zapisi, ki nam omogočajo mnogo bolj zadovoljno in uspešno življenje.

Resnično si želim deliti svoje znanje z vami.

bottom of page