top of page

to sem jaz.

TAO woman lifting

Tradicionalna kitajska medicina  nas uči, da je ves pojavni svet zgrajen na podlagi gibanja in spreminjanja petih osnovnih elementov ki so: LES, OGENJ, ZEMLJA, KOVINA, VODA                Pet elementov je pet različnih kvalitet energije QI . Vsi elementi so dinamičen sistem v ravnotežju in imajo organizirano ravnovesje v medsebojnih odnosih. S pomočjo teh petih elementov lahko opišemo način delovanja našega telesa, naše fizično in duševno stanje, ter zunanje vplive na naše telo.

starodavna medicina.

Chinese Medicine Herbs
Rocks%20of%20Balance_edited.jpg

iskati ravnovesje.

Vseh pet elementov, naših  5 žensk mora biti v ravnovesju, prižganih in usklajeno aktivnih, samo tako je tvoje fizično in psihično zdravje stabilno in uravnovešeno.

Ko se rodimo v ta svet, pridemo v zelo različne družine. Te družine- naši starši, sorojenci, pa tudi člani razširjenih družin. V prvih 7. letih našega življenja  vtisnejo v nas energijski zapis z informacijo kdo smo, kakšni smo. Ti zapisi so preslikani zapisi naših staršev in okolja v katerem živimo. Tako pogosto v najbolj rosnih letih prevzamemo vse napake, neravnovesja, travme, ki se zapišeje v našo podzavest in pozneje v veliki meri vodijo naše življenje.

S prevzetimi vzorci nadaljujemo neravnovesja in  neusklajenosti med petimi elementi- našimi petimi ŽENSKAMI.

V nadaljevanju se bomo seznanile s petimi ženskami.

Mountain Sunset
Kako si pomagamo?
Ugotovitev kje se skrivajo naše travme in katere so, kako so neusklajene naše ženske, še zdaleč ni dovolj, to je šele začetek našega dela na sebi. Vendar brez teh spoznanj, ki so osnova naše rasti, ne moremo naprej. Ta spoznanja so energijsko zapisani vzorci, globoko v naši podzavesti. 
Ozaveščanje  je prva stopnja našega dela
čiščenje in nadomeščanje pa služi spremembi podzavestnih (sedaj ozaveščenih) vzorcev.

Tehnike

dvig vibracije z afirmacijami.
dvig vibracij z balončkom in čarobno skrinjo.

bioritemska ura in taowomanhacking. Upošteva dnevni, mesečni, letni cikel, v katerem lahko svoje organe- ženske močno podpremo.

joga obraza, s katero aktiviramo žleze v glavi, ki so najpomembnejši center za hormonsko uravnovešenost in s tem vodijo celotno delovanje našega telesa.
prehranski dodatki s katerimi v skladu z bioritemsko uro podpremo vseh pet žensk in zdravimo različna bolezenska stanja.

dihanje v skladu z bioritemsko uro in petimi ženskami.

kristalna jajčka, ki jih prav tako uporabljamo v skladu s petimi ženskami in lahko tudi z bioritemsko uro.

dvig spolne energije z masažo prsi, meditacijami in dodatnimi tehnikami, ker je spolna energija najmočnejša energija, ki nas vodi skozi življenje.
bottom of page