top of page

Kdo sem

Moje ime je Vlasta Krivec Jurečič. Po izobrazbi sem univ.dipl.biolog, licencirana učiteljica TAO WOMAN LIFTING by Savina Atai in Mantak Chia, izšolan terapevt bioterapevt, terapevt kvantne osebnostne rasti, karmične diagnostike, reikija, osnove kitajske medicine z akupresuro, regresoterapevt, access bars terapevt.

IMG_20201031_173303.jpg
univ.dipl.biolog, terapevt bioterapevt

boljsezivljenje@siol.net

Tel: +386 41 663 196

Center za boljše življenje

1236 Trzin, Slovenja

Vlasta Krivec Jurečič

  • White Facebook Icon

Moja zgodba

Bila sem prepričana, da je svet, ki ga lahko vidimo, slišimo, otipamo, okušamo vse kar obstaja. Potem pa je zbolela moja hči za diabetesom tip 1. Kot skrbna mama sem iskala vse mogoče terapije, da bi ji pomagala. Spoznala sem tudi bioterapijo in bila presenečena, kako močno res deluje. Odločila sem se postati bioterapevt in spoznati energije in svetove ki so našim očem nevidni, jih pa lahko dobro zaznavamo. Tako kot večina, ki delamo na terapevtskem področju, sem tudi jaz morala prehoditi  dolgo pot. Vsa nadaljna šolanja in delo na sebi, so me  pripeljala do globjih spoznanj, kako prepoznati svoja prepričanja in travme, ki vodijo naša življenja, pa se jih v resnici ne zavedamo, kakšna nova znanja moramo osvojiti, da lahko pomagamo sebi in ljudem okoli nas.

spoznajmo se.

IMG_20201129_145450_edited.jpg
River

Danes želim svoje znanje razširiti med večje število ljudi. Vsem  ljudem, ki izgubljajo voljo, upanje, moč, ki se vrtijo v začaranem krogu, in se jim stalno ponavljajo podobne nesrečne situacije, sporočam da rešitve so. Želim  predati znanje in tehnike, kako spremeniti globoke podzavestne zapise, ki dnevno vplivajo in  vodijo naša življenja in nam preprečujejo , da bi zaživeli polno in zadovoljno. Te podzavestne zapise lahko nadomestimo s prepričanji višjih vibracij, da lahko zaživimo varno, umirjeno, samostojno in uspešno.

kje smo.

IMG_20201130_085703_edited.jpg

Naši prostori

Center za boljše življenje izvaja svojo dejavnost v izjemno prijetnih in lahko dostopnih prostorih v Trzinu. Prostor, v katerem izvajamo individualne terapije, je za vsakega klienta pripravljen glede na njegove potrebe in energijsko stanje. Energijsko ga očistimo in omogočimo klientu vstop v polje visokih vibracij, kjer v sproščenem in prijetnem okolju potekajo terapije.

Dostop je enostaven, parkirnih mest je pred stavbo dovolj. 

bottom of page